VELVÆRE OG GENOPLADNING

Yogarejser

Kommende yogarejser i 2022-2023

12-19.

sep.

2022

Yogarejse til Lefkas med Kira Løve - Sidste chance - Der er kommet et afbud - vil du med?

Læs mere her

22-29.

sep.

2022

Yogarejse til Kreta med Kira Løve - forlæng sommeren helt ind frem til oktober

Læs mere her

5-12.

nov.

2022

NYHED: Yogarejse med vandring til Gran Canaria med Kira Løve

Læs mere her

3-10. jan.

2023

NYHED: Yogarejse til Tenerife med Kira Løve - Yoga, sol, sandstrande og vandreture med yogagruppen
Bo på et hotel kun for voksne.

Læs mere her

30. jan - 6.

feb.

2023

Yogarejse til Kap Verde med Kira Løve - Yoga, sol, sandstrande og udflugter med yogagruppen - hurtig tilmelding tilrådes. Halvdelen af pladserne er booket.

Læs mere her

15-22. maj

2023

Yoga- og vandrerejse til Madeira - få automatisk besked, når der åbnes for tilmelding - skriv til kira@myyoga.dk.

Læs mere her

5-12. juni

2023

Yogarejse til Lefkas - få automatisk besked, når der åbnes for tilmelding - skriv til kira@myyoga.dk.

Læs mere her

Datoer

kommer senere

Yogarejse til Kreta sommeren 2023 - få automatisk besked, når der åbnes for tilmelding til yogarejsen - skriv til kira@myyoga.dk.

Om yogarejserne

Tryghed på rejsen

Siden 2012 har yogarejserne været arrangeret i godt samarbejde med Spies Rejser.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig. Med i prisen er altid:

Flyrejse t/r
Mad ombord på flyet t/r
Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
7 x overnatning på et lækkert hotel
7 x morgenmad
Yogaundervisning
Vi bor altid på skønne hoteller med god beliggenhed og god service, oftest beliggende lige ved havet, ofte med Spa, og altid med lækker morgenbuffet inkluderet i prisen. Og alle steder med mulighed for yoga både indendørs- og udendørs. De fleste destinationer er nogle, jeg vender tilbage til, således at jeg kender stedet på forhånd – og kan give tip til, hvad der er værd at opleve på ferien.

Vi forsøger at tage afsted, når der er godt vejr på destinationen – og når det er uden for højsæson, for at du kan få en uge med ro, afslapning og opladning i skønne omgivelser. Hver yogarejse har noget, som gør lige netop den rejse til noget særligt.

Programmet for yogarejserne

Der er et skræddersyet program til hver destination. Programmet giver mulighed for både at fordybe sig i yogaen og at opleve kulturen og naturen det pågældende sted. Der vil som udgangspunkt være yogaundervisning morgen og eftermiddag. På yogarejserne er der arrangeret fællesudflugter for yogagruppen. På Madeira har du fx mulighed for at komme på vandreture langs levadaerne. På Lefkas tager vi ud til et smukt vandfald – hvor de friske kan bade i en klippepool. I Kroatien kan du komme på bådudflugt til Brac med yogagruppen. På Kap Verde yogarejsen er der en ø-rundtur med yogagruppen, så du ud over solbadningen får mulighed for at se øen, vi er på. Osv.

Tanken bag programmerne er altid at give dig et varieret program, tilpasset den enkelte destination, hvor der er tid og plads til ro og afslapning – fx ved stranden eller poolen, men også at gøre det let for dig at komme ud og opleve det særlige ved lige netop det sted, du har valgt.

Om aftenen er der lagt op til – at dem som har lyst spiser sammen på hotellets restaurant.

Inden afrejse vil du modtage et program for ugen pr. mail.

Din yogaferie

Alt hvad der tilbydes på turen er noget, du kan deltage i – hvis du har lyst. Der er ingen mødepligt. Det er din rejse. Det vigtigste er, at du får det ud af turen, som du har brug for.

Du er velkommen uanset om du rejser selv eller om du rejser med andre

En yogarejse er en rejseform som egner sig godt uanset om du rejser alene eller sammen med en veninde, parter eller et familiemedlem. Når du/I ønsker selskab, kan du/I være en del af en gruppe. Når du har brug for at være alene, så kan du trække dig. De andre gør det samme. Jeg danner som udgangspunkt basen for en gruppe om aftenen, så rejser du alene vil du altid have nogle at spise med ved måltiderne. Man kan altid tilslutte sig gruppen – og gå fra den, når man har lyst.

Yogaundervisningen på rejserne

Yogaundervisningen tilpasses din krop og dine behov og jeg forsøger at tilgodese så mange ønsker som muligt i løbet af ugen, og at lægge programmet således, at både begyndere, let øvede og øvede kan føle sig velkomne – og udfordret det helt rigtige sted. Ofte sker dette ved at tilbyde alternative stillinger der, hvor der måtte være brug for det – eller hvor det kan gøre, at du måske får en ny oplevelse med en yogaøvelse eller stilling.

Din yogalærer på rejserne

Din yogalærer på rejserne er Kira Løve, indehaver af my yoga studio, Charlottenlund. Jeg har beskæftiget mig med yoga i 20 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner jeg selv 200-timers yogalærere (mere end 100 danske yogalærere har taget Den Intuitive yogalæreruddannelse i studiet). Da jeg har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 10.000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE DELTAGERE

KIRA LØVE - MY YOGA

Kira Løve - My Yoga

My Yoga ApS - my yoga studio - Hyldegårdsvej 29 - 2920 Charlottenlund - kira@myyoga.dk
© Copyright 2022 My Yoga - CVR 36942878