my yoga studio

Healing

Healing ved Kira Løve

Healing betyder i sin enkelhed at hele - at gøre hel og at skabe balance.

Healing er en nænsom og dyb behandlingsmetode, som tilfører kroppen livsenergi.

At få en healing kan sammenlignes med, at vi oplader vores computer, når den er ved at løbe tør for strøm. Når den har været til opladning, så kan den køre noget tid igen. Det gælder både for computeren og for os. Hvis vi ikke med jævne mellemrum bliver opladet, så kan vi ikke fungere. Der er mange måder at oplade på og healing er blot en af måderne.

Det der er særligt ved healing er, at man både kan arbejde fysisk og mentalt. Healing får krop og sind i bedre balance og derfor styreks kroppens naturlige helingsprocesser. Steder i kroppen hvor der er for lidt energi får tilført energi (fx til trætte/overbelastede organer). og steder i kroppen hvor der er ophobet energi (fx. et hoved fyldt med tanker), der virker healingen enten rensende eller flowskabende. Den ekstra energi enten forløses eller energien føres videre til de steder, hvor der er mere brug for den.

Det er vildt abstrakt og i virkeligheden ganske enkelt.

Der kan arbejds helt fysisk med konkrete muskel- eller ledsmerter og der kan arbejds på det følelsesmæssige plan ved, at der fx. kan gives slip på følelser som virker hæmmende i forhold til at leve det liv, som du inderst inde ønsker at leve.

Healingen foregår liggende på en massagebrisk med et tæppe over dig. Vær iført tøj som muliggør fri vejrtrækning. Under healingen vi mine hænder enten ligge fysisk på dn krop eller være lidt over din krop. Hænderne placeres der, hvor de bedst kan støtte op om det, som du ønsker at få ud af healingen - og/eller det som der er mest brug for.

Healing kan også bruges forebyggende til opretholdelse af et sundt flow i krop og sind - og som ren forkælelse fordi det føles skønt.

Pris

  • Healing - 1 session á 60 min.: kr. 750,-
  • Healing - 3 sessioner á 60 min.: kr. 2000,-

Book din tid på kira@myyoga.dk.