Yogaworkshop: Tips og tricks til din yogapraksis d. 8. okt. kl. 10-13

Yogaworkshop til en bedre yogapraksis

Har du nogensinde stået ved siden af en på en yogatime, hvor det hele bare så let ud? Eller ser det let ud, når underviseren udfører yogastillingerne? Yogaudøveren hvor det meste ser let ud er hverken nødvendigvis meget stærkere eller meget mere smidig end dig, men måske har vedkommende bare knækket koden til, hvordan det bliver komfortabelt at være i stillingerne.

I følge Pantanjalis Yoga Sutra, den ældeste bog hvori yoga beskrives, står beskrevet (i sutra/vers 2.46) at yogastillingen skal være: ”stabile and steady (sthira) and comfortable and easy (sukham).”

Hvis du er der, hvor det at udøve yogastillinger ikke altid opleves hverken stabilt, komfortabelt eller let, så kom på denne workshop og få tips og tricks til din yogapraksis. Måske er det bare nogle små eller få ændringer der skal til og pludselig kan du noget, du ikke kunne før.

Dette er en workshop, det vil sige, at vi ”nørder” med stillingerne, så du kan få en bedre forståelse for en række af de klassiske yogastillinger. Der vil også være eksempler på, hvad man gør for at gøre det komfortabelt, når man ikke kan den fulde version.

Workshoppen egner sig både til dig der relativt ny med yogaen men bestemt også dig, der har gået i længere tid og har lyst til at rykke dig til et nyt niveau.

Inspirationen til workshoppen (kilden til måden at arbejde på) er primært fra tre af mine amerikanske undervisere, hhv. Judith Lasater, Jordan Bloom og Jennifer Yarro.

Denne workshop er en mulighed for at gå i dybden med nogle udvalgte klassiske stillinger, på en anden måde en på en normal yogatime, hvorefter du kan tage læringen med dig i din yogapraksis fremover.

Hvis der er en stilling, du rigtig gerne vil have gennemgået, så send en mail til kira@myyoga.dk senest d. 1/10 og så vil jeg gøre hvad jeg kan for at få din stilling gennemgået på workshoppen.

Yogaworkshop pris 300 kr.

Tilmeld dig her