Se billeder fra igangværende eller netop afholdte yogaretreats på facebook og Instagram.

 

20-27. november 2019: Yogarejse til Gran Canaria – udsolgt

Ny skøn yogadestination med mulighed for spa og vandreture. Der er yoga morgen og eftermiddag – på en skøn tagterrasse med udsigt over havet og bjergene i baggrunden. Der er mulighed for at flyve både fra Kastrup og Billund.

Læs mere her 

 

26. december til d. 2. januar 2020: Nytårsyogarejse til Kap Verde 

Når julen er fejret flyver vi sammen til solskinsøen Kap Verde, hvor du med yoga, badning og afslapning vil kunne afrunde året og byde det nye år velkommen. Den erfarne underviser Kira Løve har skræddersyet et yogaprogram specielt til denne yogarejse, som giver dig redskaber til at komme rigtig god fra start i det nye år.

Læs mere her

 

8-15. marts 2020: Yogarejse til Tenerifes bjerge med Kira Løve

Indånd den friske bjergluft og nyd udsigten over den storslåede natur, mens du fordyber dig i yogaen. Vi bor på Manda de Masca højt oppe i Tenerifes bjerge. Stedet er lavet af yogier til yogier, og vi har dette hyggelige sted helt for os selv hele ugen. På stedet serveres lækre vegetariske måltider, og økologisk helpension er inkluderet i prisen. Udover yoga morgen og eftermiddag, er der mulighed for at tage med på flere vandreture i løbet af ugen.

Læs mere her

26. april – 3. maj 2020 Yogarejse til Rhodos med Kira Løve – få ledige pladser

 

Tag med på denne yogarejse, hvor et af Spies skønneste hoteller danner ramme om yogaugen. Undervisningen foregår på græsset få meter fra havet til lyden af bølgernes skulpen. Her kan du virkelig nyde livet i solen, besøge spaafdelingen, tage en dukkert i havet og lade Kira Løve forkæle dig med masser af yoga.

 

Læs mere her

 

11-18. maj 2020 Yogarejse til Lefkas med Kira Løve – få ledige pladser

Rejs med Kira Løve til Lefks og fordyb dig i yogaen med flot udsigt over Det Ioniske Hav. Glæd dig til en uge med masser af yoga, hyggeligt samvær, mulighed for aktive oplevelser og afslapning i smukke omgivelser.

Læs mere her

 

 

 

Yogarejser

Der afholdes årligt 6-8 yogarejser á en uges varighed.

Siden 2012 har yogarejserne været arrangeret i godt samarbejde med Spies rejser.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig. Med i prisen er altid:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet t/r
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 7 x overnatning på et lækkert hotel
  • 7 x morgenmad
  • Yogaundervisning

Vi bor altid på skønne hoteller med god beliggenhed og god service, oftest beliggende lige ved havet, ofte med Spa, og altid med lækker morgenbuffet inkluderet i prisen. Og alle steder med mulighed for yoga både indendørs- og udendørs. De fleste destinationer er nogle, jeg vender tilbage til, således at jeg kender stedet på forhånd – og kan give tip til, hvad der er værd at opleve på ferien.

Vi forsøger at tage afsted, når der er godt vejr på destinationen – og når det er uden for højseson, for at du kan få en uge med ro, afslapning og opladning i skønne omgivelser. Hver yogarejse har noget, som gør lige netop den rejse til noget særligt.

Programmet for yogarejserne

Der er et skræddersyet program til hver destination. Programmet giver mulighed for både at fordybe sig i yogaen og at opleve kulturen og naturen det pågældende sted. Der vil som udgangspunkt være yogaundervisning morgen og eftermiddag. På nogle yogarejser er der arrangeret fællesudflugter for yogagruppen. På Madeira har du fx mulighed for at komme på mindre vandreture langs levadaerne. På Lefkas tager vi ud til et smukt vandfald – hvor de friske kan bade i en klippepool. På Fuerteventura yogarejsen er der lagt lidt ekstra yogaworkshops i programmet, så du ud over solbadningen får mulighed for at fordybe dig i – måske nye elementer – af yogaen. Osv.

Tanken bag programmerne er altid at give dig et varieret program, tilpasset den enkelte destination, hvor der er tid og plads til ro og afslapning – fx ved stranden eller poolen, men også at gøre det let for dig at komme ud og opleve det særlige ved lige netop det sted, du har valgt.

Om aftenen er der lagt op til – at dem som har lyst spiser sammen på hotellets restaurant.

Inden afrejse vil du modtage et program for ugen pr. mail. Denne mail sender Spies ud.

Din yogaferie

Alt hvad der tilbydes på turen er noget, du kan deltage i – hvis du har lyst. Der er ingen mødepligt. Det er din rejse. Det vigtigste er, at du får det ud af turen, som du har brug for.

Du er velkommen uanset om du rejser selv eller om du rejser med andre

En yogarejse er en rejseform som egner sig godt uanset om du rejser alene eller sammen med en veninde, parter eller et familiemedlem. Når du/I ønsker selskab, kan du/I være en del af en gruppe. Når du har brug for at være alene, så kan du trække dig. De andre gør det samme. Jeg danner som udgangspunkt basen for en gruppe om aftenen, så rejser du alene vil du altid have nogle at spise med ved måltiderne. Man kan altid tilslutte sig gruppen – og gå fra den, når man har lyst.

Yogaundervisningen på rejserne

Yogaundervisningen tilpasses din krop og dine behov og jeg forsøger at tilgodese så mange ønsker som muligt i løbet af ugen, og at lægge programmet således, at både begyndere, let øvede og øvede kan føle sig velkomne – og udfordret det helt rigtige sted. Ofte sker dette ved at tilbyde alternative stillinger der, hvor der måtte være brug for det – eller hvor det kan gøre, at du måske får en ny oplevelse med en yogaøvelse eller stilling.

Din yogalærer på rejserne

Din yogalærer på rejserne er Kira Løve, indehaver af my yoga studio, Charlottenlund. Jeg har beskæftiget mig med yoga i 19 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner jeg selv 200-timers yogalærere (mere end 70 danske yogalærere har taget Den Intuitive yogalæreruddannelse i studiet). Da jeg har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 8000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

Her er hvad tidligere deltagere siger…

”Tusind tak for en helt fantastisk uge på Lefkas. Det har været så dejligt med tid til fordybelse. Programmet, var gennemtænkt og blev gradvist udbygget. Her er der tænkt over tingene!! Man kunne mærke Kiras professionalisme og store viden om yoga og hendes meget venlige væsen. En helt fantastisk oplevelse!! Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i en yogatur med Kira.” 

– Hanne, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Min første yogarejse. Det har været en fantastisk rejse. Yoga 2 gange om var perfekt og lige, hvad jeg havde brug for. Jeg fik sat meget på plads i krop og sind – så tak for det. Jeg mødte mange fantastiske kvinder. Hotellet får 5 stjerner af mig, god beliggenhed, god service, god morgenbuffet, skønne værelser med udsigt og den lækreste yogapavillion. Sidst men ikke mindst var din måde at undervise på helt fantastisk lige min ‘stil’. Så TAK for en skøn, dyb, smuk, sjov og varm oplevelse. ;o)”

– Rikke, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”1000 tak for en super dejlig yogatur. Det var en fornøjelse at lære dig at kende. Jeg nød din yoga og dit selskab hele vejen igennem. Jeg synes, at du håndterede turen meget professionelt og samtidig på en indlevende og naturlig måde. Jeg sætter stor pris på, at du hviler så meget i dig selv og dit værd, at man kan spørge ind til yogaen, uden at du opfatter det som kritik og tager det personligt.

Og så vil jeg bare fortælle, at jeg har brugt dit program næsten hver dag, siden vi kom hjem. Jeg har faktisk brugt det sammen med min mand og nogle venner her i Pinsen, som var meget begejstrede for det.

Så nu har min mand og jeg en aftale om, at vi laver programmet sammen hver aften – han trænger virkelig til at arbejde med sin smidighed – så ud over at det er dejligt at have noget sammen, så håber jeg også, at han kan finde glæde og progression i yogaen 🙂 Jeg håber, at jeg vil få mulighed for at møde dig og din yoga igen en anden gang – på en ny yogatur eller i en anden sammenhæng – hvem ved?”

Britt, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Det var min første yogaferie og den var helt igennem fantastisk og det var du med til at gøre den. Du er meget inspirerende og en god formidler. Jeg nød hvert et sekund og håber jeg får mulighed for, at kigge forbi dit studio en dag.” 

– Malene, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Mange tak for billederne og videoen. Det er skønt at være tilbage på den skønne ø Lefkas til din kyndige instruktion en 20 minutters tid. Og tak for turen. Det var superhyggeligt – jeg synes det var et rigtig godt koncept med yogaferie og kunne sagtens finde på at tage afsted igen en anden gang.”

Lone, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

Scroll to top