Yogarejser

Kommende yogarejser

 

Yogarejse til Fuerteventura d. 12-19. marts 2019 – udsolgt

Læs mere her

 

Yogarejse til Tenerife d. 23-30. april 2019 – udsolgt på mindre end en uge 

Indånd den friske bjergluft og nyd udsigten over den storslåede natur, mens du fordyber dig i yogaen. Vi bor på Mandala de Masca højt oppe i Tenerifes bjerge. Stedet er lavet af yogier til yogier, og vi har dette hyggelige retreat-sted helt for os selv hele ugen. På stedet serveres der lækre vegetariske måltider, og økologisk helpension er inkluderet i prisen.

Stå op til 90 minutters yogamorgen, inden en lækker hjemmelavet morgenmad nydes. Derefter er der enten tid til udflugter eller til blot at nyde stilheden og roen i bjergene. Om eftermiddagen er der igen 90 minutters yogaundervisning. Om morgenen vil du opleve styrkende og vitaliserende hatha yoga, om eftermiddagen er der tid til fordybelse i yin yogaens lange skønne stræk. Hver klasse består af yoga, åndedrætstræning og afspænding.

Midt på ugen tager vi på en dejlig vandretur med lokalguide. Og en anden dag tager vi på stranden. Begge ture er inkluderet i prisen.

Næste yogarejse til Tenerife afholdes d. 8-15. marts 2020. Bliv skrevet på en forhåndsreservationsliste allerede nu ved at skrive til info@myyoga.dk.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Yogarejse til Lefkas d. 20-27. maj 2019 – udsolgt

Læs mere her

 

NYHED: Yogarejse til Gran Canaria d. 24-31. juli 2019

For første gang en yogarejse i industriferien. Klimaet er godt på Gran Canaria. Det bliver aldrig rigtig koldt og det bliver aldrig alt for varmt. I juli måned kan man forvente mellem 25-30 grader om dagen og 18 grader om natten. På denne rejse er det muligt enten at flyve fra Kastrup, Billund eller Aalborg – vi lander alle cirka samtidig, uanset hvor i landet vi starter fra. Der er yoga både morgen og eftermiddag. Rejsen er tænkt som en aktiv afslapningsferie. Tanken er, at hvis du gerne vil godt i gang med yogaen – eller booste din yogapraksis, så tag med på denne tur og kom ind i en god rutine, som du kan tage med hjem og fortsætte den gode stil efter sommerferien. Jeg vil give masser af tip til, hvordan du tager din yogapraksis til et nyt niveau – uanset hvad dit udgangspunkt er. Det er det gode ved yogaen. Vi kan lave yoga sammen selvom nogle er nye med yogaen, mens andre er letøvede. Åh ja, og så skal det da næsten også nævnes, at vi bor godt på denne tur. Og at man kan få enkeltværelse for kun 400 kr. Og hvis du vil med ud at vandre en dag, så tag med på en fælles vandretur med guide.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Yogarejse til Kroatien d. 7-14. september 2019 – Spa-hotel & mulighed for gode gåture

Den populære september yogarejse til Kroatien gentages for 3 gang. Smuk beliggenhed lige ved havet, godt hotel, servicemindet personale, lækre spabehandlinger til gode priser, fine yogaforhold på en lukket terrasse, mange udflugtsmuligheder, det klareste badevand, kort flyrejse – der er meget der taler for at denne rejse er værd at overveje og så er der naturligvis yogaundervisning både morgen og eftermiddag.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Generelt om Yogarejserne

Der afholdes årligt 6-8 yogarejser á en uges varighed.

Siden 2012 har yogarejserne været arrangeret i godt samarbejde med Spies rejser.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig. Med i prisen er altid:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet t/r
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 7 x overnatning på et lækkert hotel
  • 7 x morgenmad
  • Yogaundervisning

Alle deltagere på rejsen flyver med samme fly. Der er arrangeret transport fra lufthavnen til hotellet hvor du skal bo. Vi bor altid på skønne hoteller med god beliggenhed og god service, oftest beliggende lige ved havet, ofte med Spa, og altid med lækker morgenbuffet inkluderet i prisen. Og alle steder med mulighed for yoga både indendørs- og udendørs. De fleste destinationer er nogle, jeg vender tilbage til, således at jeg kender stedet på forhånd – og kan give tip til, hvad der er værd at opleve på ferien.

Vi forsøger at tage afsted, når der er godt vejr på destinationen – og når det er uden for højseson, for at du kan få en uge med ro, afslapning og opladning i skønne omgivelser. Hver yogarejse har noget, som gør lige netop den rejse til noget særligt.

 

Programmet for yogarejserne

Der er et skræddersyet program til hver destination. Programmet giver mulighed for både at fordybe sig i yogaen og at opleve kulturen og naturen det pågældende sted. Der vil som udgangspunkt være yogaundervisning morgen og eftermiddag. På nogle yogarejser er der arrangeret fællesudflugter for yogagruppen. På Madeira har du fx mulighed for at komme på mindre vandreture langs levadaerne. På Lefkas tager vi ud til et smukt vandfald – hvor de friske kan bade i en klippepool. På Fuerteventura yogarejsen er der lagt lidt ekstra yogaworkshops i programmet, så du ud over solbadningen får mulighed for at fordybe dig i – måske nye elementer – af yogaen.

Tanken bag programmerne er altid at give dig et varieret program, tilpasset den enkelte destination, hvor der er tid og plads til ro og afslapning – fx ved stranden eller poolen, men også at gøre det let for dig at komme ud og opleve det særlige ved lige netop det sted, du har valgt.

Om aftenen er der lagt op til – at dem som har lyst spiser sammen på hotellets restaurant.

Inden afrejse vil du modtage et program for ugen pr. mail.

 

Din yogaferie

Alt hvad der tilbydes på turen er noget, du kan deltage i – hvis du har lyst. Der er ingen mødepligt. Det er din rejse. Det vigtigste er, at du får det ud af turen, som du har brug for.

 

Du er velkommen uanset om du rejser selv eller om du rejser med andre

En yogarejse er en rejseform som egner sig godt uanset om du rejser alene eller sammen med en veninde, parter eller et familiemedlem. Når du/I ønsker selskab, kan du/I være en del af en gruppe. Når du har brug for at være alene, så kan du trække dig. De andre gør det samme. Jeg danner som udgangspunkt basen for en gruppe om aftenen, så rejser du alene vil du altid have nogle at spise med ved måltiderne. Man kan altid tilslutte sig gruppen – og gå fra den, når man har lyst.

 

Yogaundervisningen på rejserne

Yogaundervisningen tilpasses din krop og dine behov og jeg forsøger at tilgodese så mange ønsker som muligt i løbet af ugen, og at lægge programmet således, at både begyndere, let øvede og øvede kan føle sig velkomne – og udfordret det helt rigtige sted. Ofte sker dette ved at tilbyde alternative stillinger der, hvor der måtte være brug for det – eller hvor det kan gøre at du måske får en helt ny oplevelse med en yogaøvelse eller stilling.

 

Din yogalærer på rejserne

Din yogalærer på rejserne er Kira Løve, indehaver af my yoga studio, Charlottenlund. Jeg har beskæftiget mig med yoga i 18 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner jeg selv 200-timers yogalærere (mere end 70 danske yogalærere har taget Den Intuitive yogalæreruddannelse i studiet). Da jeg har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 8000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

 

Her er hvad tidligere deltagere siger…

”Tusind tak for en helt fantastisk uge på Lefkas. Det har været så dejligt med tid til fordybelse. Programmet, var gennemtænkt og blev gradvist udbygget. Her er der tænkt over tingene!! Man kunne mærke Kiras professionalisme og store viden om yoga og hendes meget venlige væsen. En helt fantastisk oplevelse!! Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i en yogatur med Kira.” 

– Hanne, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Min første yogarejse. Det har været en fantastisk rejse. Yoga 2 gange om var perfekt og lige, hvad jeg havde brug for. Jeg fik sat meget på plads i krop og sind – så tak for det. Jeg mødte mange fantastiske kvinder. Hotellet får 5 stjerner af mig, god beliggenhed, god service, god morgenbuffet, skønne værelser med udsigt og den lækreste yogapavillion. Sidst men ikke mindst var din måde at undervise på helt fantastisk lige min ‘stil’. Så TAK for en skøn, dyb, smuk, sjov og varm oplevelse. ;o)”

– Rikke, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”1000 tak for en super dejlig yogatur. Det var en fornøjelse at lære dig at kende. Jeg nød din yoga og dit selskab hele vejen igennem. Jeg synes, at du håndterede turen meget professionelt og samtidig på en indlevende og naturlig måde. Jeg sætter stor pris på, at du hviler så meget i dig selv og dit værd, at man kan spørge ind til yogaen, uden at du opfatter det som kritik og tager det personligt.

Og så vil jeg bare fortælle, at jeg har brugt dit program næsten hver dag, siden vi kom hjem. Jeg har faktisk brugt det sammen med min mand og nogle venner her i Pinsen, som var meget begejstrede for det.

Så nu har min mand og jeg en aftale om, at vi laver programmet sammen hver aften – han trænger virkelig til at arbejde med sin smidighed – så ud over at det er dejligt at have noget sammen, så håber jeg også, at han kan finde glæde og progression i yogaen 🙂 Jeg håber, at jeg vil få mulighed for at møde dig og din yoga igen en anden gang – på en ny yogatur eller i en anden sammenhæng – hvem ved?”

Britt, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Det var min første yogaferie og den var helt igennem fantastisk og det var du med til at gøre den. Du er meget inspirerende og en god formidler. Jeg nød hvert et sekund og håber jeg får mulighed for, at kigge forbi dit studio en dag.” 

– Malene, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

 

”Mange tak for billederne og videoen. Det er skønt at være tilbage på den skønne ø Lefkas til din kyndige instruktion en 20 minutters tid. Og tak for turen. Det var superhyggeligt – jeg synes det var et rigtig godt koncept med yogaferie og kunne sagtens finde på at tage afsted igen en anden gang.”

Lone, deltager på yogarejsen til Lefkas med Kira Løve, maj 2017

Scroll to top