Yogarejse til Tenerife d. 21-28. august 2018 – kun 2 ledige værelser

NYHED: Ny yogarejse destination.

Indånd den friske bjergluft og nyd udsigten over den storslåede natur, mens du fordyber dig i yogaen. Vi bor på Mandala de Masca højt oppe i Tenerifes bjerge. Stedet er lavet af yogier til yogier, og vi har dette hyggelige retreat-sted helt for os selv hele ugen. På stedet serveres der lækre vegetariske måltider, og økologisk helpension er inkluderet i prisen.

Stå op til 90 minutters yogamorgen, inden en lækker hjemmelavet morgenmad nydes. Derefter er der enten tid til udflugter eller til blot at nyde stilheden og roen i bjergene. Om eftermiddagen er der igen 90 minutters yogaundervisning. Om morgenen vil du opleve styrkende og vitaliserende hatha yoga, om eftermiddagen er der tid til fordybelse i yin yogaens lange skønne stræk. Hver klasse består af yoga, åndedrætstræning og afspænding. Der er yoga alle dage, dog erstattes morgenyogaen én dag med en længere eftermiddagspraksis samme dag.
Midt på ugen tager vi nemlig på en dejlig vandretur med lokalguide gennem Masca-dalen. Turen starter tidligt om morgenen fra hotellet og ender nede ved havet, hvor en båd sejer os til Los Cristianos, hvorfra vi kører hjem til en sen frokost.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Scroll to top