Studiets undervisere

Yogateamet

Kira Løve

Kira, indehaver af my yoga studio

Underviser i Intuitiv hatha yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & Enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Anusara Inspired yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

“Yoga er for mig en måde til at forbinde hoved, krop og sjæl og derigennem at finde indre ro. Gennem yogaen oplever jeg følelsen af at finde ‘hjem’ – ‘hjem’ menende det sted, hvor jeg finder ind til essensen af den, jeg er.
Det sted hvor jeg mærker, hvad det i virkeligheden er, der er vigtigt. Det sted hvor inspirationen, idéerne, passionen, kærligheden og svarene kommer fra. Yogaen giver mig redskaber til at rumme og takle de oplevelser livet byder på og giver mig modet til at turde gå efter mine drømme. Mit ønske er, at du gennem min undervisning også vil opleve noget af dette.”

Jeg har praktiseret yoga siden år 2000, jeg har siden dengang modtaget mere end 2000 timers undervisning og har siden 2006 undervist mere end 6000 yogaklasser. I 2008 grundlagde jeg virksomheden my yoga.
Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.merc. i International Markedsføring. Jeg arbejdede 6 år i konsulentbranchen, de sidste 4 år som konsulent og projektleder, inden springet til at blive selvstændig blev taget. Jeg har gennemført 7 yogalæreruddannelser (Hatha, Vinyasa, Anusara, Kundalini, Yin, Restorativ og Gravid yoga). Jeg er E-RYT500 certificeret hos Yoga Alliance. Jeg har gennemført 300 timers anatomi- og fysiologikursus. Jeg har specialiseret mig i yoga anvendt som terapi. Jeg har desuden gennemført 3 coachuddannelser. Udover at undervise i yoga, så healer jeg. Min baggrund som healer er Reiki I, II og III, Pranic healing I og II, Theta healing I samt Karmisk healing.

 

Trine Foss

Trine underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Da jeg for mange år siden startede med at praktisere yoga, trængte jeg til et frirum i min hverdag, og fandt hurtigt ud af, at den ugentlige yogatime også lærte mig at trække vejret og ”få fødderne ned på jorden”. Siden da har yoga være en fast del af mit liv. Yoga er for mig et fundament i en udfordrende verden, en balance mellem aktivitet og stilhed samt at bevare blødheden når intensiteten stiger.

I min undervisning lægger jeg vægt på rummelighed, tolerance og ro. At skabe et rum, hvor alle føler sig velkomne, hvorend man kommer fra, og hvad man kommer med, og hvor fokus er, at alle får mulighed for at føle glæde og udvikling gennem yogaen.”

Jeg har praktiseret yoga i 17 år. Udover min yogalæreruddannelse, har jeg deltaget i adskillige kurser og workshops i Hatha yoga, Yin yoga, Restorativ yoga, Anusara inspireret yoga, Kundalini yoga og Meditation.

Lotte Aagaard

Lotte underviser Intuitiv hatha yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Inden yoga kom ind i mit liv havde jeg svært ved at slappe af, svært ved at sige nej og svært ved at træffe valg. I flere år dyrkede jeg kampsport og fandt her glæden ved at kombinere det fysiske med det mentale, men ro gav det ikke. Da jeg første gang prøvede yoga, var det den fysiske velvære som tiltrak mig. Men det varede ikke længe, før jeg opdagede mangfoldigheden og bredden. Yoga er så meget mere end de fysiske stillinger og vejrtrækningsøvelser, som de fleste forbinder det med. Yoga er også filosofi, leveregler, mentaltræning og udvikling. For mig har denne unikke kombination af krop og sind givet en ro og en glæde, som jeg har søgt i mange år. Yoga er blevet min passion, som jeg glæder mig til at udforske og dele resten af mit liv.

“På mine klasser kan alle være med. Mit mål er, at give glæden ved yoga videre, så både nybegynderen og den øvede går fra klassen med ro i sjælen og glæde i sindet. Jeg underviser en blanding af gamle velkendte yogastillinger kombineret med nye og anderledes. Det velkendte giver mulighed for en meditativ praksis, mens det nye udfordrer og overrasker.”

“Jeg har dyrket yoga siden 2001 og i juni 2015 afsluttede jeg min første yogalæreruddannelse – den Intuitive yogalæreruddannelse – gennemført i my yoga studio. Siden da har jeg gennemført flere kurser i Yin yoga.”

Malene Bødker Lüders

Malene underviser Hatha yoga & Yoga med fokus på styrke og stabilitet

“Yoga og meditation har været nogle af de vigtigste redskaber gennem mit liv til at skabe ro, balance og ikke mindst glæde. Jeg har praktiseret yoga i mere end 20 år – hovedsagelig Hatha og Hatha flow yoga – og jeg har mediteret siden 2000 og har god erfaring med at videregive meditation til både børn og voksne. Ligeledes arbejder jeg med billedkunst/kunsthåndværk og som behandler (alternativ terapiform). Alt i alt når krop, sind og ånd, kunst og mennesker helt ind til kernen af mine professionelle interesser. Som underviser handler det for mig om at give dig muligheden for at opleve denne ro, balance og ikke mindst glæde yoga og meditation kan give.”

Malene blev uddannet Intuitiv yogalærer (RYT200) fra my yoga studio i 2015

Ditte Parby

Ditte underviser Mor & baby yoga, Efterfødselsyoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live. Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland.”

“Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og Restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.”

 

Scroll to top