Studiets undervisere

Yogateamet

Kira Løve

Indehaver af my yoga studio

Underviser i Intuitiv hatha yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & Enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

“Yoga er for mig en måde til at forbinde hoved, krop og sjæl og derigennem at finde indre ro. Gennem yogaen oplever jeg følelsen af at finde ‘hjem’ – ‘hjem’ menende det sted, hvor jeg finder ind til essensen af den, jeg er.
Dét sted hvor jeg mærker, hvad det i virkeligheden er, der er vigtigt. Dét sted hvor inspirationen, idéerne, passionen, kærligheden og svarene kommer fra. Yogaen giver mig redskaber til at rumme og takle de oplevelser livet byder på og giver mig modet til at turde gå efter mine drømme. Mit ønske er, at du gennem min undervisning også vil opleve noget af dette.”

“Jeg har praktiseret yoga siden år 2000. Jeg har siden dengang modtaget mere end 2000 timers undervisning og har siden 2006 undervist mere end 7000 yogaklasser. I 2008 grundlagde jeg virksomheden my yoga og 1. maj 2012 åbnede jeg my yoga studio på Hyldegårdsvej 29 i Charlottenlund. Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.merc. i International Markedsføring. Jeg arbejdede 6 år i konsulentbranchen, de sidste 4 år som konsulent og projektleder, inden springet til at blive selvstændig blev taget. Jeg har gennemført 7 yogalæreruddannelser (Hatha, Vinyasa, Anusara, Kundalini, Yin, Restorativ og Gravid yoga). Jeg er E-RYT500 certificeret hos Yoga Alliance. Jeg har gennemført 300 timers anatomi- og fysiologikursus. Jeg har desuden gennemført 3 coachuddannelser. Udover at undervise i yoga, så healer jeg. Min baggrund som healer er Reiki I, II og III, Pranic healing I og II, Theta healing I samt Karmisk healing.”

“Mine fokusområder i dag er yogaundervisning – både som hold- og eneundervisning, yogauddannelser, yogaweekender og yogarejser – samt at tilbyde healinger.”

Trine Foss

Trine underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Da jeg for mange år siden startede med at praktisere yoga, trængte jeg til et frirum i min hverdag, og fandt hurtigt ud af, at den ugentlige yogatime også lærte mig at trække vejret og ”få fødderne ned på jorden”. Siden da har yoga være en fast del af mit liv. Yoga er for mig et fundament i en udfordrende verden, en balance mellem aktivitet og stilhed samt at bevare blødheden når intensiteten stiger.”

“I min undervisning lægger jeg vægt på rummelighed, tolerance og ro. At skabe et rum, hvor alle føler sig velkomne, hvorend man kommer fra, og hvad man kommer med, og hvor fokus er, at alle får mulighed for at føle glæde og udvikling gennem yogaen.”

“Jeg har praktiseret yoga i 17 år. Udover min yogalæreruddannelse, har jeg deltaget i adskillige kurser og workshops i Hatha yoga, Yin yoga, Restorativ yoga, Anusara inspireret yoga, Kundalini yoga og Meditation.”

Lotte Aagaard

Lotte underviser Intuitiv hatha yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Inden yoga kom ind i mit liv havde jeg svært ved at slappe af, svært ved at sige nej og svært ved at træffe valg. I flere år dyrkede jeg kampsport og fandt her glæden ved at kombinere det fysiske med det mentale, men ro gav det ikke. Da jeg første gang prøvede yoga, var det den fysiske velvære som tiltrak mig. Men det varede ikke længe, før jeg opdagede mangfoldigheden og bredden. Yoga er så meget mere end de fysiske stillinger og vejrtrækningsøvelser, som de fleste forbinder det med. Yoga er også filosofi, leveregler, mentaltræning og udvikling. For mig har denne unikke kombination af krop og sind givet en ro og en glæde, som jeg har søgt i mange år. Yoga er blevet min passion, som jeg glæder mig til at udforske og dele resten af mit liv.

“På mine klasser kan alle være med. Mit mål er, at give glæden ved yoga videre, så både nybegynderen og den øvede går fra klassen med ro i sjælen og glæde i sindet. Jeg underviser en blanding af gamle velkendte yogastillinger kombineret med nye og anderledes. Det velkendte giver mulighed for en meditativ praksis, mens det nye udfordrer og overrasker.”

“Jeg har dyrket yoga siden 2001 og i juni 2015 afsluttede jeg min første yogalæreruddannelse – den Intuitive yogalæreruddannelse – gennemført i my yoga studio. Siden da har jeg gennemført flere kurser i Yin yoga.”

Lise Kirk

Lise underviser i Styrkende hatha yoga, Yoga med fokus på styrke og stabilitet, Vinyasa yoga samt Yin yoga.

Yoga er mit pusterum, der giver mig fornyet energi, livsglæde og balance i dagligdagen. Det er gennem yogaen jeg skaber forbindelse mellem krop og sjæl og derved opnår kropslig og mental styrke.

Jeg er inspireret af yogaens evne til at skabe øget kropskontrol, forbedret kropsbevidsthed, mental og fysisk styrke samt øget stabilitet og forbedret smidighed.

På mine yoga hold er der plads til alle og yogaen er tilpas differentieret til at alle har forudsætninger for at være med. Jeg prioriterer at skabe et rum med mental ro og tilpasse individuelle udfordringer, så alle også har mulighed for at udvikle sig.

Første gang jeg sådan rigtigt mærkede yogaens virke var gennem mine graviditeter. Jeg har efterfølgende uddannet mig som Hatha yoga lærer og har stor erfaring med at undervise yoga til idrætsudøvere, hvor formålet er forbedret evne til at koordinere bevægelser og smidighed, øget grounding samt at træne evnen til at holde fokus.”

 

Helle Lehmann

Helle underviser primært Hatha yoga & Yin yoga

“Min yogarejse startede i 2004 og har siden vist mig vejen hen mod en bedre og mere hensigtsmæssig balance i sind og krop. I 2014/2015 valgte jeg at tage en RYT200 yogalæreruddannelse hos my yoga studio i Charlottenlund. Jeg har sidenhen udbygget mine lærerkompetencer blandt andet med yin yoga træning hos Jo Phee og Yogini yoga i København. Det der bliver ved med at fascinere mig i yogatræningen, er den enestående effekt det har på mit velbefindende blandt andet gennem større fysisk og psykisk smidighed og en styrkelse af evnen til at fokusere og holde ‘det kølige’ overblik i hektiske perioder. 
Yogaen er en del af min livsstil og en vej til frihed i krop og sind. En udfoldelse der bliver ved med at vække min nysgerrighed for hvor de næste skridt på yogavejen fører mig hen. Jeg har særligt fokus på den fordybende yin praksis, meditation og den mere traditionelle hatha yoga, enten hver for sig eller sammen. 
Det er et stort ønske for mig gennem min undervisning, at kunne videregive mine erfaringer med yogaen og vise muligheder for større frihed og plads i kroppen. Samtidig håber jeg at kunne bidrage til større indre overskud, glæde og fred hos yogaudøvere, det som jeg oplever at yogaen kan være med til at skabe.”

 

Ditte Parby

Ditte underviser Mor & baby yoga, Efterfødselsyoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live. Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland.”

“Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og Restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.”

 

Scroll to top