Studiets undervisere

Yogateamet

Kira Løve

Indehaver af my yoga studio

Underviser i Intuitiv hatha yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & Enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

“Yoga er for mig en måde til at forbinde hoved, krop og sjæl og derigennem at finde indre ro. Gennem yogaen oplever jeg følelsen af at finde ‘hjem’ – ‘hjem’ menende det sted, hvor jeg finder ind til essensen af den, jeg er.
Dét sted hvor jeg mærker, hvad det i virkeligheden er, der er vigtigt. Dét sted hvor inspirationen, idéerne, passionen, kærligheden og svarene kommer fra. Yogaen giver mig redskaber til at rumme og takle de oplevelser livet byder på og giver mig modet til at turde gå efter mine drømme. Mit ønske er, at du gennem min undervisning også vil opleve noget af dette.”

“Jeg har praktiseret yoga siden år 2000. Jeg har siden dengang modtaget mere end 2000 timers undervisning og har siden 2006 undervist mere end 7000 yogaklasser. I 2008 grundlagde jeg virksomheden my yoga og 1. maj 2012 åbnede jeg my yoga studio på Hyldegårdsvej 29 i Charlottenlund. Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.merc. i International Markedsføring. Jeg arbejdede 6 år i konsulentbranchen, de sidste 4 år som konsulent og projektleder, inden springet til at blive selvstændig blev taget. Jeg har gennemført 7 yogalæreruddannelser (Hatha, Vinyasa, Anusara, Kundalini, Yin, Restorativ og Gravid yoga). Jeg er E-RYT500 certificeret hos Yoga Alliance. Jeg har gennemført 300 timers anatomi- og fysiologikursus. Jeg har desuden gennemført 3 coachuddannelser. Udover at undervise i yoga, så healer jeg. Min baggrund som healer er Reiki I, II og III, Pranic healing I og II, Theta healing I samt Karmisk healing.”

“Mine fokusområder i dag er yogaundervisning – både som hold- og eneundervisning, yogauddannelser, yogaweekender og yogarejser – samt at tilbyde healinger.”

Trine Foss

Trine underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Da jeg for mange år siden startede med at praktisere yoga, trængte jeg til et frirum i min hverdag, og fandt hurtigt ud af, at den ugentlige yogatime også lærte mig at trække vejret og ”få fødderne ned på jorden”. Siden da har yoga være en fast del af mit liv. Yoga er for mig et fundament i en udfordrende verden, en balance mellem aktivitet og stilhed samt at bevare blødheden når intensiteten stiger.”

“I min undervisning lægger jeg vægt på rummelighed, tolerance og ro. At skabe et rum, hvor alle føler sig velkomne, hvorend man kommer fra, og hvad man kommer med, og hvor fokus er, at alle får mulighed for at føle glæde og udvikling gennem yogaen.”

“Jeg har praktiseret yoga i 17 år. Udover min yogalæreruddannelse, har jeg deltaget i adskillige kurser og workshops i Hatha yoga, Yin yoga, Restorativ yoga, Anusara inspireret yoga, Kundalini yoga og Meditation.”

Lotte Aagaard

Lotte underviser Intuitiv hatha yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“Inden yoga kom ind i mit liv havde jeg svært ved at slappe af, svært ved at sige nej og svært ved at træffe valg. I flere år dyrkede jeg kampsport og fandt her glæden ved at kombinere det fysiske med det mentale, men ro gav det ikke. Da jeg første gang prøvede yoga, var det den fysiske velvære som tiltrak mig. Men det varede ikke længe, før jeg opdagede mangfoldigheden og bredden. Yoga er så meget mere end de fysiske stillinger og vejrtrækningsøvelser, som de fleste forbinder det med. Yoga er også filosofi, leveregler, mentaltræning og udvikling. For mig har denne unikke kombination af krop og sind givet en ro og en glæde, som jeg har søgt i mange år. Yoga er blevet min passion, som jeg glæder mig til at udforske og dele resten af mit liv.

“På mine klasser kan alle være med. Mit mål er, at give glæden ved yoga videre, så både nybegynderen og den øvede går fra klassen med ro i sjælen og glæde i sindet. Jeg underviser en blanding af gamle velkendte yogastillinger kombineret med nye og anderledes. Det velkendte giver mulighed for en meditativ praksis, mens det nye udfordrer og overrasker.”

“Jeg har dyrket yoga siden 2001 og i juni 2015 afsluttede jeg min første yogalæreruddannelse – den Intuitive yogalæreruddannelse – gennemført i my yoga studio. Siden da har jeg gennemført flere kurser i Yin yoga.”

Lise Kirk

Lise underviser i Styrkende hatha yoga, Yoga med fokus på styrke og stabilitet, Vinyasa yoga samt Yin yoga.

Yoga er mit pusterum, der giver mig fornyet energi, livsglæde og balance i dagligdagen. Det er gennem yogaen jeg skaber forbindelse mellem krop og sjæl og derved opnår kropslig og mental styrke.

Jeg er inspireret af yogaens evne til at skabe øget kropskontrol, forbedret kropsbevidsthed, mental og fysisk styrke samt øget stabilitet og forbedret smidighed.

På mine yoga hold er der plads til alle og yogaen er tilpas differentieret til at alle har forudsætninger for at være med. Jeg prioriterer at skabe et rum med mental ro og tilpasse individuelle udfordringer, så alle også har mulighed for at udvikle sig.

Første gang jeg sådan rigtigt mærkede yogaens virke var gennem mine graviditeter. Jeg har efterfølgende uddannet mig som Hatha yoga lærer og har stor erfaring med at undervise yoga til idrætsudøvere, hvor formålet er forbedret evne til at koordinere bevægelser og smidighed, øget grounding samt at træne evnen til at holde fokus.”

 

Helle Lehmann

Helle underviser primært Hatha yoga & Yin yoga

“Min yogarejse startede i 2004 og har siden vist mig vejen hen mod en bedre og mere hensigtsmæssig balance i sind og krop. I 2014/2015 valgte jeg at tage en RYT200 yogalæreruddannelse hos my yoga studio i Charlottenlund. Jeg har sidenhen udbygget mine lærerkompetencer blandt andet med yin yoga træning hos Jo Phee og Yogini yoga i København. Det der bliver ved med at fascinere mig i yogatræningen, er den enestående effekt det har på mit velbefindende blandt andet gennem større fysisk og psykisk smidighed og en styrkelse af evnen til at fokusere og holde ‘det kølige’ overblik i hektiske perioder. 
Yogaen er en del af min livsstil og en vej til frihed i krop og sind. En udfoldelse der bliver ved med at vække min nysgerrighed for hvor de næste skridt på yogavejen fører mig hen. Jeg har særligt fokus på den fordybende yin praksis, meditation og den mere traditionelle hatha yoga, enten hver for sig eller sammen. 
Det er et stort ønske for mig gennem min undervisning, at kunne videregive mine erfaringer med yogaen og vise muligheder for større frihed og plads i kroppen. Samtidig håber jeg at kunne bidrage til større indre overskud, glæde og fred hos yogaudøvere, det som jeg oplever at yogaen kan være med til at skabe.”

 

Ditte Parby

Ditte underviser Mor & baby yoga, Efterfødselsyoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

“At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live. Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland.”

“Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og Restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.”

 

Sacha Skott

Sacha underviser i Hatha med fokus på styrke og stabilitet – men kan undervise i Yin yoga, Jivamukti yoga med mere. Sacha giver desuden Thai Yoga Massage behandlinger i studiet. Du kan altid skrive til info@myyoga.dk, for at booke en behandling, hvis du ikke kan finde en tid på bookingsiden.

Sacha voksede op i Sverige med danske forældre. Sacha har boet mange steder: Stockholm, København, Hamburg, New York, London, Berlin og nu er hun tilbage i København.

“Jeg har studeret med mange fantastiske lærere, der har inspireret mig og stadig inspirerer min måde at undervise på. For mig er det virkelig vigtigt, at det føles rigtigt / autentisk, og at man mærker efter hvor man er den pågældende dag. Jeg er er dybt taknemmelig for, hvordan yoga og meditation har beriget og har hjulpet mig med at ændre mit perspektiv på livet.”

“Jeg underviser Asana, Pranayama & Meditation. I mine Vinyasa / Hatha flow klasser fokuserer jeg på omhyggelig udførelse af stillingerne, så du som deltager kan opbygge et stærkt fundament, dette fundament kan gøre dig klar til på en sikker måde at gå ind i mere udfordrende og avancerede stillinger.”

“Som deltager vil du kærligt blive mindet om at de bevæge dig ind i stillingerne med vejrtrækningen, så der kan opnås en meditativ tilstand under øvelsen, og at der kan ske et skifte fra at tænke til at mærke efter, være i oplevelsen aktivere den venstre halvdel af hjernen og dermed skabe mere indre ro.”

“På mine Yin yogaklasser inddrager jeg læren fra Buddhistisk tradition til hvordan man kan skifte sit syn på livet og lære at være i nuet. Jeg kommer også gerne ind på, hvordan vores meridianer har indflydelse på vores følelser og vores helse.”

“Jeg er certificeret: 300 timer Spirit Yoga, 800 timer Jivamukti yoga, 300 timer avanced yoga med Noah Maze, Biff Mithoefer niveau 2. Sarah Powers Yin Insight Institute Level 3, og jeg er desuden i Mentorprogrammet Insight Yoga Institute med Sarah Powers.”

Marie Brown

Marie koordinerer Fredagsforedragene i my yoga studio.
Hvis du ønsker at være foredragsholder i studiet, så send en mail til info@myyoga.dk.
Marie er desuden indehaver af ReikiCph og arbejder som intuitiv healer og Reiki Mester. 
“Over de sidste 6 år har jeg opbygget min praksis som intuitiv healer og giver både behandlinger og underviser i Reiki Level 1, 2 og 3 kurser i Brooklyn, NYC og København.  Jeg studerede med min Reiki Master,  Malin Landaeus fra 2011-2014. Nu bor jeg i Danmark og har etableret en skole og klinik for Reiki, der hedder Reiki Cph. Jeg er helt utrolig taknemmelig for at kunne byde klienter og elever velkommen til mine kurser, behandlinger og meditationsevents her i København. 
Jeg valgte selv at være her, at have denne Jord-oplevelse, at tage del af forandringen, at hjælpe med at bringe fred til vores smukke planet. Jeg mener at det er en vigtig tid vi lever i. Valget står klart:
Vær med i den kollektive bevidste evolution der står for kærlighed og forening. 
Ellers vil menneskeheden højst sandsynligt ødelægge sig selv, og en masse fantastisk liv på Jorden samtidig. Kun sammen kan vi skabe fred og manifestere en vidunderlig rejse fuld af håb og lykke for os og alt liv på vores smukke planet. 
 
Det er tid til at tage dette ansvar alvorligt og sætte vores intention for at tjene det bedste for menneskeheden og for planeten – selv at være den forandring vi gerne vil se i hvert et vågent øjeblik.” 

 

Scroll to top