Healing

Healing – ved Kira Løve 

Healing betyder i sin enkelhed at hele, at gøre hel og at skabe balance.

Healing er en nænsom og dyb behandlingsmetode, som gør at krop og sind kommer i bedre balance og at kroppens egne helingsprocesser derfor styrkes. Healing tilfører kroppen livsenergi og kan derfor skabe bedre indre flow. Healing oplader krop og sind og modvirker derfor træthed og stress og kan skabe mere indre ro.

Healing kan afhjælpe både psykiske og fysiske blokeringer. Når healingsenergien tilføres kan den bryde igennem og/eller transformerer blokeringer bestående af ophobet energi, og den kan tilfører energi, der hvor den måtte mangle, sådan at der opstår mere indre harmoni og derved bedre samspil mellem de enkelte dele af kroppen.

Der kan arbejdes både på det fysiske plan ved konkrete muskel- eller ledsmerter, eller der kan arbejdes på det psykiske plan med at give slip på følelser som virker hæmmende for et rigt og tilfredsstillende liv.

Healingen foregår liggende på en briks, påklædt (vælg tøj som giver mulighed for frivejrtrækning og som ikke strammer) og med et tæppe over dig. Under healing vil mine hænder ligge enten fysisk på dig eller lige over din krop. Hænderne placeres der, hvor de bedst kan støtte op om den det, du gerne vil have ud af healingen.

Healingen kan foregå i stilhed eller være en kombination af samtale og stilhed – alt efter hvad der er mest brug for.

Du behøver ikke at fejle noget for at have glæde af healing. Healing kan også bruges forebyggende – som ren forkælelse og opladning for krop og sind og til at øge oplevelsen af generel velvære. – Kira Løve

 

Min healingsbaggrund

  • Reiki healer siden 2008 – Initieret: (Reiki I (2008), II (2009) (Hanne Fritzbøger) og III (2015) (Lila Lutz)
  • Pranic healing I og II (2016) uddannet af Deborah Quibell
  • Theta healing I (2016) uddannet af Helle Brinch
  • Englehealing I og II (2016) uddannet af Macia Techau
  • Karmisk healing (2016) uddannet af Marcia Techau

De redskaber som bedst vil kunne understøtte den rette proces, vil blive anvendt under healingen. Sørg for at kunne tage den med ro nogle timer efter healingen.

 

Priser

1 session á 60 min.: kr. 650,-

3 sessioner á 60 min.: kr. 1.800,-

Der tilbydes tider på alle ugedage, når det er muligt.

Bestil tid på: kira@myyoga.dk.

Eller på telefon: +45 26 58 68 78.

 

 

 

 

Scroll to top