Firmayoga

Yoga hos dig på din arbejdsplads

 

 

Mange virksomheder får en yogalærer ud fx en gang om ugen. Ofte til en times yogaundervisning der tilpasses dem som deltager. Jeg har igennem de sidste 12 år undervist yoga i mange firmaer, både i store virksomheder såsom Novo Nordisk, mellemstore virksomheder såsom Købstædernes Forsikring, men også i mindre firmaer med knap så kendte navne. Firmayoga er dog ikke kun for private virksomheder, jeg er fx også en gang om ugen ude på en handelsskole og undervise de ansatte der.

 

Firmaevents

Jeg kommer også ud til firmaevents, fx hvis I er afsted på seminar/konference eller lignende. Ofte kommer jeg ud for at undervise en yogasession, men der er også kunder der foretrækker et foredrag. Mit mest efterspurgte foredrag er om åndedrættes effekt på vores energiniveau: “Træk vejret bevidst – og forøg din energi, din ro og dit fokus.”

Ved Firmayogaevents foregår det ofte sådan, at jeg “vækker” deltagerne med 45 minutters yogaundervisning inden dagens mere stillesiddende program starter. Her tilpasses yogaen, så man hverken behøver at være omklædt i yogatøj eller nødvendigvis have yogamåtter til rådighed – der kan endda tages hensyn til, at der kan være dletagere, der ikke har sovet så meget, hvis der har været firmafest aftenen forinden.

Undervisningen – både yogatimer og foredrag – vil altid kunne foregår på enten dansk eller engelsk alt efter, hvad I ønsker.

 

Firmayoga er egentlig ligetil

Det eneste der er brug for er et lokale, hvor der er plads til nogle yogamåtter. Er I en mindre grupper, giver det sig selv, at vi kan være i et mindre lokaler og ønsker I at flere har mulighed for at deltage, så handler det om at finde et lidt større lokale.

Ofte er forholdene ganske enkle. Fx et mødelokale hvor møblerne stilles ind til væggen inden undervisningen og tilbage derefter. På handelsskolen er vi fx i et klasselokale. Stort set ethvert rum kan blive til en yogasal.

Alle vil kunne deltage. Jeg tilpasser undervisningen til det, I gerne vil have ud af den.

Firmayogahold har ofte en varighed af 60 minutter og ligger enten før eller arbejdstid – men alt er muligt. Det er jer, der bestemmer.

Enten har I yogamåtter – eller også kan jeg medbringe. Vi aftaler blot på forhånd, hvad der passer jer bedst.

 

Pris

Firmayoga (60 min.): kr. 900,- pr. gang*

Firmayoga (60 min.) – inkl. leje af yogaudstyr (maks. 10 yogamåtter): kr. 1.250,-* pr. gang*

* Prisen gælder for Hovedstadsområdet og ved en ugentlig gang over en periode (fx 12 uger).

Yogaevent (45-60 min.) – fx ifm. et kursus eller seminar i din virksomhed: kr. 2.000,-**

** Ved kørsel udenfor Hovedstadsområdet lægges der kørselstid oveni.

 

Kort om min yogabaggrund

Mit navn er Kira Løve. Jeg er 42 år, oprindelig uddannet cand.merc. Jeg nåede at have 6 år i konsulentbranchen, inden jeg gjorde min hoppy til min levevej. Jeg har praktiseret yoga i 20 år og har undervist siden 2006. Jeg er faktuelt en af Danmarks bedst uddannede yogalærere og har selv de sidste 6 år uddannet mere end 70 yogalærere. Jeg har siden 2012 været indehaver af yoga studiet my yoga studio i Charlottenlund. Når jeg ikke underviser yoga i studiet, underviser jeg firmaer, uddanner yogalærere eller afholder yogaweekender og yogarejser.

 

Send en forespørgsel til: info@myyoga.dk.

Eller ring og hør mere på telefon: + 45 26 58 68 78.

Læs mere om mig og min yogabaggrund på de andre sider på: www.myyoga.dk.

 

Scroll to top